Ασφαλιση Μεταφορων

Η ασφαλιστική κάλυψη των φορτίων και η εμπορευματική αστική ευθύνη του διαμεταφορέα αποτελεί για εμάς ζήτημα κύριας σημασίας.

Χάρη σε ένα ολοκληρωμένο διεθνές δίκτυο ισχυρών συνεργασιών είμαστε σε θέση να παρέχουμε κάλυψη στην μεταφορά εμπορευμάτων και κάθε είδους φορτίου παγκοσμίως, ανεξαρτήτως του μεγέθους τους ή του μέσου μεταφοράς τους.
Ανεξάρτητα από το είδος των εμπορευμάτων, είτε πρόκειται για υγρά ή στερεά φορτία, είτε πρόκειται για εξειδικευμένα προϊόντα ή για φορτία γενικού περιεχομένου και χωρίς να γίνεται επιλογή του μέσου μεταφοράς τους, είτε πρόκειται δηλαδή για αυτόνομο μέσο όπως το αυτοκίνητο, το φορτηγό, το πλοίο ή το αεροπλάνο, είτε για μικτή μετακίνηση, όπως πχ συνδυασμός ταχυμεταφορών-πλοίου-τραίνου, κτλ, η ασφαλιστική μας κάλυψη είναι πλήρης και εστιασμένη στις ανάγκες του πελάτη μας.

Παρέχουμε αυτόματη ασφάλιση στις διαμετακομίσεις εμπορευμάτων μέσω ειδικών ασφαλιστήριων συμβολαίων. Παρέχουμε πλήρη αποζημίωση σύμφωνα με την ασφαλιζόμενη αξία των εμπορευμάτων ή των φορτίων κατά περίπτωση.

Ο συνδυασμός ταχύτητας, επαγγελματισμού και αξιοπιστίας είναι το τρίπτυχο που μας καθιστά από τους πρωτοπόρους του χώρου.

Οι καλύψεις μας παρέχουν αποζημίωση από φυσική ζημιά ή απώλεια, ενώ τα ασφαλιστικά συμβόλαιά μας εγγυούνται την επαναφορά του ασφαλισμένου στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν την έλευση του όποιου κινδύνου.

Μέσα από τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά μας είμαστε σε θέση να παρέχουμε εξειδικευμένες καλύψεις ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας, προσφέροντας διακριτικότητα και σεβασμό στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες, χτίζοντας μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας.

Παράλληλα, είμαστε σε θέση να παρέχουμε κάλυψη στην ευθύνη διαμεταφοράς των φορτίων σύμφωνα με τους όρους των διεθνών συμβάσεων οι οποίοι εφαρμόζονται στις άμεσες υλικές ζημιές ή σε τυχόν απώλειες κατά την μεταφορά των εμπορευμάτων. Με την υποστήριξή μας και την πολύχρονη εμπειρία μας εξασφαλίζουμε την άμεση και ταχύτατη λήψη των διαδικασιών που απαιτούνται σε περιπτώσεις ζημιών, έτσι ώστε να μην μπλέκει ο πελάτης μας σε μακροχρόνιες και δαπανηρές διαδικασίες με αμφίβολο αποτέλεσμα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ασφάλιση Περιουσίας – Διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης

Ομαδικά Ασφαλιστήρια

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Μεταφορών

Χτίζουμε μαζί σας σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας.
Αναζητάτε την ασφάλιση που σας ταιριάζει;

Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.