Ασφαλεια Ζωης Και Υγειας

Η Consensus κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ζωής και υγείας με μεγάλη εμπειρία στην επιτυχή προσφορά ασφαλιστικών καλύψεων μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδυασμών ασφαλιστήριων συμβολαίων, τόσο από την ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά, ικανό να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Ο όρος επιτυχία καθορίζεται με πολλούς τρόπους. Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούν ότι έχουν επιτύχει όταν είναι σε θέση να προστατεύσουν την ποιότητα ζωής που κατέκτησαν για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Με τους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, την οικονομική κρίση, την καθημερινή ανασφάλεια στον επαγγελματικό τομέα, το να ορίσει κάποιος ότι μπορεί να σχεδιάσει ένα σταθερό μέλλον για τον ίδιο και την οικογένειά του, φαντάζει ουτοπία. Πάντα αναβάλλουμε για αύριο ό,τι δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε στο παρόν και ζούμε με την ανασφάλεια για το τι θα γίνουμε στο μέλλον οι ίδιοι εάν βρεθούμε μπροστά σε μία ατυχία, ή τι θα συμβεί στην οικογένειά μας, αν εμείς ξαφνικά δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε όσα παλεύουμε καθημερινά να εξασφαλίσουμε.

Προσφέρετε ποιότητα ζωής σε εσάς και την οικογένειά σας.
Η Consensus είναι η εγγύηση για όλα όσα θέλετε να πετύχετε.

H πολύχρονη εμπειρία μας και τα ασφαλιστικά μας προγράμματα έρχονται να λειτουργήσουν ως δίχτυ ασφαλείας και καθοδήγησης για εσάς, την οικογένειά σας και τις ανάγκες της. Είμαστε στο πλευρό σας για να σας στηρίξουμε, επιλέγοντάς μαζί σας το καλύτερο πρόγραμμα στην καλύτερη δυνατή τιμή, ικανό να εξασφαλίσει για εσάς την προστασία που η σύγχρονη δύσκολη πραγματικότητα αρνείται να σας παρέχει.

Όσο κι αν πιστεύουμε ότι οι ίδιοι μπορούμε να είμαστε για πάντα στο πλευρό όσων αγαπάμε, αν δεν έχουμε προβλέψει εγκαίρως την περίπτωση απότομης αλλαγής αυτού του δεδομένου έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε στην οικογένειά μας την ομαλή συνέχειά της σε περίπτωση απώλειας ζωής ή σοβαρού ατυχήματος, τότε δεν έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ενός σωστού σχεδιασμού του μέλλοντός μας.

Η Consensus με την καθοδήγησή της, μπορεί να σταθεί στο πλευρό σας, εξασφαλίζοντας ότι δε θα υπάρξουν περιορισμοί στο βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς σας και στο μέλλον των παιδιών σας σε περίπτωση απότομου κενού στον οικιακό σας προϋπολογισμό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε ή να έρθετε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τα ασφαλιστικά μας προγράμματα, να τα προσαρμόσουμε στα δικά σας δεδομένα και να εξασφαλίσετε το μέλλον το δικό σας και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Μην αναβάλλετε για αύριο όσα μπορείτε να οργανώσετε σωστά από σήμερα. Εξασφαλίστε τη ζωή και την Υγεία σας, εξασφαλίστε το μέλλον της οικογένειάς σας.
Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.