Προσφορα Δωρεαν Υγειονομική Καλυψη απο τον Ομιλο Υγεια για τους πελατες μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική συνεργασία της Consensus Insurance Services  με τον όμιλο Υγεία.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην έκδοση ατομικής κάρτας υγείας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ομίλου Υγεία, με βάση τις παρακάτω παροχές, από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Η παροχή αυτή σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν και είναι αποκλειστικά για τους πελάτες μας.

Το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας θα είναι πάντοτε κοντά σας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΥΓΕΙΑ

Α. ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ
Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων του ΥΓΕΙΑ & της Γενικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Ω.Ρ.Λ. και Γυναικολόγος*) για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο.
Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 400 Ευρώ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400 Ευρώ.**
*ΩΡΛ & Γυναικολόγος εφημερεύουν στη Γενική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ

** από το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων εξαιρούνται φάρμακα, υλικά, ιατρικές πράξεις και αμοιβές Ιατρών.

ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ
Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις στις ειδικότητες του Παιδιάτρου, Παιδοχειρουργού, Ορθοπεδικού και ΩΡΛ στα εξωτερικά ιατρεία του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά 24 ώρες το 24ωρο.
Β. ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ
Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες των εξωτερικών ιατρείων, μέσω του συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου “υγείαnet” με κλήση στο τηλέφωνο 210 893 1245 σε 16 ιατρικές ειδικότητες.
Παθολόγος, χειρουργός, καρδιολόγος, ορθοπεδικός, ουρολόγος, πνευμονολόγος, γαστρεντερολόγος, δερματολόγος, διαβητολόγος, ενδοκρινολόγος, αιματολόγος, νευρολόγος, γναθοχειρουργός, φυσίατρος, οφθαλμίατρος, ΩΡΛ.

ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ
Έκπτωση 20%, σε προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, μέσω του συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου “υγείαnet” με κλήση στο τηλέφωνο 210 893 1245 σε 15 υπό- ειδικότητες της παιδιατρικής κλινικής στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία.

Υγείαnet Περιστέρι
Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, μέσω του συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου “υγείαnet”, σε 8 ιατρικές ειδικότητες.

Υγείαnet Αθηνών
Δωρεάν προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, μέσω του συντονιστικού τηλεφωνικού κέντρου “υγείαnet”, σε 6 ιατρικές ειδικότητες.
Γ. ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ και τα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγείαnet Αθηνών & Περιστερίου) ισχύουν:

Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων.
Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up)
Δωρεάν check up Λιπιδαιμικού ελέγχου (Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, HDL, LDL)

Δ. ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, τη Γενική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ και στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ για την περιοχή της Αττικής.

E. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες επικοινωνήστε με το συντονιστικό κέντρο στο 210 893 1245, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
ΣΤ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ

Έκπτωση 20% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο με δυνατότητα χρήσης κρατικού ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας στο ΥΓΕΙΑ στη Γενική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ και στο ΠΑΙΔΩΝ ΜΗΤΕΡΑ (της έκπτωσης εξαιρούνται: πακέτα χρεώσεων, φάρμακα, υλικά και αμοιβές γιατρών).

Οι παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών σας (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με την υποχρεωτική επίδειξη της Οικογενειακής Κάρτας Προνομίων “υγείαnet”.