Ασφαλεια Σκαφων Αναψυχης

Το σκάφος αναψυχής είναι συνώνυμο με την απόλαυση και την αίσθηση ελευθερίας. Φροντίστε να επιλέξετε τη σωστή ασφάλιση προκειμένου να απολαμβάνετε αυτή την ελευθερία χωρίς κινδύνους και εμπόδια.

Ελλάδα και σκάφη αναψυχής, καθόλου άσχημη ιδέα!

Η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες που απολαμβάνει τη θάλασσα σε ένα συνδυασμό κατάλληλων καλοκαιρινών συνθηκών και ιδανικού περιβάλλοντος για θαλάσσιο τουρισμό. Γι αυτό το λόγο και είναι σύνηθες φαινόμενο η κατοχή σκαφών αναψυχής, είτε πρόκειται για μηχανοκίνητα σκάφη, είτε για ιστιοπλοϊκά είτε ακόμα και για μικρές θαλάσσιες μηχανές (θαλάσσιο σκι).

Δυστυχώς, πολλά καλοκαίρια καταγράφονται ατυχήματα με θαλάσσια σκάφη που κάποιες φορές προκαλούν απλά υλικές ζημιές, κάποιες φορές όμως θρηνούμε και θύματα εξαιτίας τους. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτόν που κατέχει ένα θαλάσσιο σκάφος, ανεξαρτήτως του είδους στο οποίο αυτό ανήκει, να επιλέξει το ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και θα του παρέχει προστασία απέναντι σε όποιο ενδεχόμενο κι αν προκύψει.

Η Consensus παρέχει πλήρη ασφαλιστικά πακέτα για τα σκάφη αναψυχής σας, εξασφαλίζοντας την πολύτιμη προστασία που χρειάζεστε.

Στην Consensus παρέχουμε κυρίως την ελληνική υποχρεωτική κάλυψη αστικής ευθύνης (για όλα τα σκάφη) που απαιτείται από την ελληνική νομοθεσία. Έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε συμπληρωματική κάλυψη αστικής ευθύνης για το θαλάσσιο σκι.

Είτε έχετε ένα μηχανοκίνητο σκάφος είτε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος, το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ούτως ώστε να σας απαλλάξει από κάθε ανησυχία και να απολαύσετε αμέριμνοι τον χρόνο σας στη θάλασσα.

Μπορούμε συγχρόνως να παρέχουμε κάλυψη σε μηχανήματα και σκάφη μαζί με ασφάλιση για περιπτώσεις όπως:

 • Πυρκαγιά (ασφάλεια πυρός).
 • Σύγκρουση στη θάλασσα.
 • Kλοπή.
 • Έκρηξη.
 • Ασφάλιση για υποθήκη.
 • Κάλυψη πληρώματος του σκάφους.
 • Νομική προστασία.

Σας εγγυόμαστε ότι οι ασφαλιστικές λύσεις μέσα από την εταιρεία μας, όσον αφορά την κάλυψη των σκαφών αναψυχής και γιοτ θα προσφέρουν τα εξής:

 1. Αποτελεσματικό διακανονισμό αποζημιώσεων.
 2. Νομικά ασφαλείς και ορθές διατυπώσεις ασφαλιστηρίων
 3. Ανταγωνιστικές τιμές
 4. Άμεση και ευγενής εξυπηρέτηση επί εικοσιτετραώρου βάσεως από το έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Εσείς απολαύστε ήσυχοι τη θάλασσα και το μακρύ ελληνικό καλοκαίρι και αφήστε σε εμάς την ασφαλιστική σας κάλυψη για να ταξιδεύετε ανέμελα και προστατευμένα.
Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.