Καρτα Προνομιων Ομιλου Ευρωκλινικης για τους πελατες μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική συνεργασία της Consensus Insurance Services με τον όμιλο Ευρωκλινική.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην έκδοση προνομιακής κάρτας υγείας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ομίλου Ευρωκλινική, με βάση τις παρακάτω παροχές.

Η παροχή αυτή σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν και είναι αποκλειστικά για τους πελάτες μας.

Το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας θα είναι πάντοτε κοντά σας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Παροχες Προνομιων Ομιλου Ευρωκλινικης

 

Η Οικογενειακή Κάρτα Προνοιών σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στις Κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής, στα Συνεργαζόμενα διαγνωστικά Κέντρα πανελλαδικά και στο πανελλαδικό δίκτυο Συνεργαζόμενων Ιατρών με τα ακόλουθα μοναδικά προνόμια:

Ευρωκλινική Αθηνών & Ευρωκλινική Παίδων

 

Νοσηλεία

 

(Με χρήση ιδιωτικής ασφάλισης)

 • 100% κάλυψη της συµµετοχής του ασφαλιζοµένου µε ανώτατοποσό έως το 20% του συνολικού κόστους νοσηλείας µετά την αφαίρεση του ΕΟΠΥΥ. Η κάλυψη συµπεριλαµβάνει και τις αµοιβές των γιατρών, τόσο σε περίπτωση επείγουσας νοσηλείας, όσο και σε προγραµµατισµένη νοσηλεία κατόπιν απαραίτητης προηγούµενης συνεννόησης µε την Κλινική, µέσω του τηλεφωνικού συντονιστικού κέντρου 215 5155 323.

 

(Χωρίς χρήση ιδιωτικής ασφάλισης)

 • Έκπτωση έως 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο με δυνατότητα χρήσης κρατικού ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας στην Ευρωκλινική Αθηνών  και στην Ευρωκλινική Παίδων (της έκπτωσης εξαιρούνται: πακέτα χρεώσεων, φάρμακα, υλικά και αμοιβές γιατρών)

 

Επείγοντα Περιστατικά

 

 • ∆ΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τµήµα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ηµέρες το χρόνο στους εφηµερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό Χειρουργό) και της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό).
 • ∆ΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 500€ για ενήλικες & αξίας 300€ για παιδιά έως 14 ετών (επί προνοµιακού τιµοκαταλόγου βασισµένου σε τιµές ΦΕΚ) ανά περιστατικό, για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και προνοµιακό τιµοκατάλογο βασισµένο σε τιµές ΦΕΚ, σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια.
 • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

*Στις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις δεν περιλαμβάνονται φάρμακα, ιατρικές επεμβατικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό.

 

Ασθενοφόρα

 

 • ∆ΩΡΕΑΝ µεταφορά µε ασθενοφόρο για την περιοχή της Αττικής, σε περίπτωση εισαγωγής στην Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων. Έκπτωση 50% σε περίπτωση µη εισαγωγής.

Ευρωκλινική Αθηνών & Ευρωκλινική Παίδων

 

Τακτικά Περιστατικά

 

Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις
 • Δωρεάν Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών, κατόπιν ραντεβού με κλήση στο τηλέφωνο 215 5155 323, για τις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού,  ΩΡΛ,  Οφθαλμίατρού,   Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού
 • Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, κατόπιν ραντεβού, με κλήση στο τηλέφωνο 215 5155 323, στις εξής υποειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου, Οφθαλμίατρου, έναντι αντιτίμου 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€

 

Διαγνωστικές Εξετάσεις
 • Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΦΕΚ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινική Παίδων
 • Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up)

 

 

Πανελλαδικό Δίκτυο

 

Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις
 • Απεριόριστες Προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού (μέσω του συντονιστικού κέντρου του Ομίλου Ευρωκλινικής, με κλήση στο τηλέφωνο 215 5155 323, στην προνομιακή τιμή των 20€.

 

Διαγνωστικές Εξετάσεις
 • Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα πανελλαδικά

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό – συντονιστικό κέντρο στο 215 5155 323, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών σας (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με την υποχρεωτική επίδειξη της Οικογενειακής Κάρτας προνομίων του Ομίλου Ευρωκλινικής.