Καρτα Προνομιων Ομιλου Ευρωκλινικης για τους πελατες μας

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική συνεργασία της Consensus Insurance Services με τον όμιλο Ευρωκλινική.

Η συνεργασία αυτή αφορά στην έκδοση προνομιακής κάρτας υγείας, η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε χρήση των υπηρεσιών του ομίλου Ευρωκλινική, με βάση τις παρακάτω παροχές.

Η παροχή αυτή σας προσφέρεται εντελώς δωρεάν και είναι αποκλειστικά για τους πελάτες μας.

Το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας θα είναι πάντοτε κοντά σας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στις ασφαλιστικές σας ανάγκες.

Παροχές & Προνόμια Υγείας Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ-ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Ισχύουν πελάτες Consensus Insurance Services
(συμπεριλαμβανομένων συζύγων, τέκνων και γονέων)

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

 

ΝΟΣΗΛΕΙΑ

 

(Με χρήση ιδιωτικής ασφάλισης)

 • Έκπτωση 30% στην συμμετοχή του ασφαλιζομένου. Εξαιρούνται αμοιβές ιατρών

Σημ. Η ανωτέρω παροχή ισχύει για επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρίες. Δεν ισχύει για συμμετοχές εκπιπτόμενα που προκύπτουν από την χρήση προγραμμάτων τύπου κλειστού δικτύου τα οποία έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του Ομίλου Ευρωκλινικής και των εκάστοτε ασφαλιστικών εταιρειών.

 

(Χωρίς χρήση ιδιωτικής ασφάλισης)

 • Έκπτωση έως 50% στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο με δυνατότητα χρήσης κρατικού
  ασφαλιστικού φορέα στα έξοδα νοσηλείας στην Ευρωκλινική Αθηνών και στην
  Ευρωκλινική Παίδων (της έκπτωσης εξαιρούνται: πακέτα χρεώσεων, φάρμακα,
  υλικά και αμοιβές γιατρών)

 

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 • ∆ΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Γενικό Χειρουργό) και της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό). ∆ΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 500€ για ενήλικες & αξίας 300€ για παιδιά έως 14 ετών (επί προνομιακού τιμοκαταλόγου βασισμένου σε τιμές ΦΕΚ) ανά περιστατικό, για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και προνομιακό τιμοκατάλογο βασισμένο σε τιμές ΦΕΚ, σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα ανωτέρω όρια.

 

 • ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιούνται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

*Στις δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις δεν περιλαμβάνονται φάρμακα, ιατρικές επεμβατικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό.

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ & ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

 

ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

 

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
   • Δωρεάν Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών, κατόπιν ραντεβού με κλήση στο τηλέφωνο 215 5155 323, για τις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρού, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού
   • Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, κατόπιν ραντεβού, με κλήση στο τηλέφωνο 215 5155 323, στις εξής υποειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου, Οφθαλμίατρου, έναντι αντιτίμου 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€

   

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 • Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΦΕΚ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται την Ευρωκλινική Αθηνών και την Ευρωκλινική Παίδων
 • Προνομιακές τιμές σε προγράμματα προληπτικού ελέγχου (check up)

 

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

 

 • ∆ΩΡΕΑΝ μεταφορά με ασθενοφόρο για την περιοχή της Αττικής, σε περίπτωση εισαγωγής στην Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων. Έκπτωση 50% σε περίπτωση μη εισαγωγής.

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 

 • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ
  • Απεριόριστες Προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού (μέσω του συντονιστικού κέντρου του Ομίλου Ευρωκλινικής, με κλήση στο τηλέφωνο 215 5155 323, στην προνομιακή τιμή των 20€.
 • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
  • Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος βασισμένος σε τιμές ΕΟΠYΥ για τη διενέργεια μη επεμβατικών διαγνωστικών εξετάσεων για εξωτερικούς ασθενείς που επισκέπτονται τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα πανελλαδικά

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

Για προγραμματισμό των ραντεβού και γενικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό – συντονιστικό κέντρο στο 215 5155 323, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Οι παροχές ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών σας (σύζυγο, παιδιά και γονείς) με την υποχρεωτική επίδειξη της Οικογενειακής Κάρτας προνομίων του Ομίλου Ευρωκλινικής .
Ο Όμιλος Ευρωκλινικής διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή κατάργησης των ανωτέρω παροχών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Η κάρτα διατίθεται δωρεάν.