Αστικη Ευθυνη Εναντι Τριτων

Ζούμε σε μία κοινωνία όπου οι μηνύσεις για πρόκληση βλάβης ή υλικής ζημιάς σε τρίτο, θεωρούνται σύνηθες φαινόμενο. Προστατευτείτε έγκαιρα και ολοκληρωμένα από τέτοιες κακόβουλες διαμάχες.

Προστασία Αστικής Ευθύνης

Με τον όρο Αστική Ευθύνη εννοούμε την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια και όχι ηθελημένα, σωματική βλάβη ή υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αντικαταστήσει. Οι απαιτήσεις του εκάστοτε «θύματος» ποικίλλουν ανάλογα με το βάρος της ζημιάς που προκλήθηκε.

Δυστυχώς, ιδιαίτερα στη φιλόδικη κοινωνία μας, η άσκηση αγωγών αποτελεί συχνό φαινόμενο. Αν ένας γείτονας ή ένας περαστικός για παράδειγμα γλιστρήσει μπροστά στην πόρτα σας και χτυπήσει, ή αν ο σκύλος σας δαγκώσει κάποιον περαστικό, ακόμα κι αν μία πυρκαγιά που ξεκίνησε στη δική σας περιουσία επεκταθεί στα γειτονικά σπίτια-επιχειρήσεις, εσείς θα είστε ο υπαίτιος, αυτός που θα κληθεί να καλύψει τεράστιες-σε πολλές περιπτώσεις- οικονομικές αποζημιώσεις.

Προνοώντας την κάλυψη ενδεχόμενων λαθών μας που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά σε τρίτους, σχεδιάζουμε ένα άνετο μέλλον, χωρίς άγχη.

Τα ασφαλιστικά συμβόλαια της αστικής ευθύνης που παρέχουμε, έρχονται ακριβώς να καλύψουν οποιαδήποτε κακόβουλη, υστερόβουλη, άδικη πολλές φορές, ή γενικότερα κακοπροαίρετη συμπεριφορά ενός τρίτου προς εσάς.

Τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας περιλαμβάνουν την κάλυψη της αστικής ευθύνης για τον ιδιοκτήτη του ακινήτου ή του ενοικιαστή. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις (ειδικά στην ελληνική αγορά) τα όρια αποζημίωσης είναι αρκετά χαμηλά. Αν θέλετε να αυξήσετε την κάλυψή σας, υπάρχουν αυτοδύναμα ασφαλιστήρια συμβόλαια αστικής ευθύνης, τα οποία είναι ικανά να σας παράσχουν μια πιο ενισχυμένη κάλυψη.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας και θα σας παράσχει περαιτέρω πληροφορίες ή θα διαμορφώσει μια προσφορά βάση των αναγκών σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Σχεδίασε με την ασφαλιστική μας κάλυψη για την αστική ευθύνη ένα μέλλον χωρίς εμπόδια και πολυέξοδες δικαστικές διαμάχες.
Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.