Ομαδικα Ασφαλιστηρια

Για να είστε σίγουροι ότι τα ομαδικά ασφαλιστήρια της εταιρίας σας καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας στην καλύτερη δυνατή τιμή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευτείτε την Consensus Insurance Services.

Για ασφαλιστικές παροχές υγείας καλέστε μας. Η Consensus Insurance Services είναι η μόνη που προσφέρει τα καλύτερα ομαδικά πακέτα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ομαδική Ασφάλιση Υγείας

Η ευημερία της επιχείρησής σας εξαρτάται από πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και οι παροχές της προς τους υπαλλήλους της. Προκειμένου να είστε σε θέση να διατηρείτε ένα ταλαντούχο εργατικό δυναμικό και να συμβάλλετε στην ευημερία της επιχείρησής σας, είναι σημαντικό να παρέχετε στους υπαλλήλους σας ένα προσιτό συμβόλαιο ασφάλισης υγείας, ικανό να τους παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και ιατρική κάλυψη όλων των αναγκών τους.

Η εταιρεία μας είναι σε θέση όχι μόνο να σας παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα ασφάλισης υγείας για τους υπαλλήλους σας, αλλά και να σας παρέχει καλύτερες τιμές ακόμα και για τα ιατρικά ασφαλιστικά προγράμματα που ήδη έχετε επιλέξει. Παράλληλα, κάνουμε πιο απλές τις διαδικασίες επιλογής των ασφαλιστικών ιατρικών πακέτων από εσάς, αφού εσείς επιλέγετε τους φορείς παροχής υγειονομικής ασφάλισης που επιθυμείτε για την επιχείρησή σας και εμείς αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, παρέχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιχείρησή σας, τους εργαζομένους, κτλ, προκειμένου να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες δυνατές προσφορές χωρίς επιβάρυνση χρόνου δικού σας.

Έχετε ήδη ενεργό συμβόλαιο υγείας;

Είναι λογικό, με την οικονομική κρίση και το αυξανόμενο κόστος της ασφάλισης υγείας, να αναζητείτε τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για την εταιρεία σας και τους υπαλλήλους σας. Τα συνεχώς αυξανόμενα ασφάλιστρα σας οδηγούν σε πιθανά επιβαρυντικά ενδεχόμενα, όπως την αύξηση των εισφορών των εργαζομένων σας ή ασφαλιστήρια συμβόλαια με υψηλότερα εκπιπτόμενα ως επιλογή. Λίγο πριν επιλέξετε το νέο σας συμβόλαιο, επικοινωνήστε με την Consensus Insurance Services. Μπορούμε να σταθούμε πολύτιμος σύμμαχός σας βοηθώντας σας να συγκρίνετε τις εναλλακτικές επιλογές σας, γρήγορα, αποτελεσματικά, με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρηση και τους εργαζομένους σας, χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Η αγορά προσφέρει σήμερα πολλές εξειδικευμένες ευκαιρίες στην κατηγορία της ομαδικής ασφάλισης, με αποτέλεσμα να σας ανοίγονται πολλές δυνατότητες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η μεγάλη μας εμπειρία στον τομέα αυτόν, μας επιτρέπει να προσφέρουμε λύσεις για την επιχείρησή σας που είμαστε βέβαιοι ότι θα σας εκπλήξουν θετικά.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ασφάλιση Περιουσίας – Διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης

Ομαδικά Ασφαλιστήρια

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Ασφάλιση Μεταφορών

Όσο πιο γρήγορα μας καλέσετε, τόσο πιο πολλά θα κερδίσετε αφού οι επιλογές που θα σας παρουσιάσουμε θα σας καλύψουν πλήρως.
Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.