Δικαστικα Εξοδα

Τα νομικά ζητήματα με τα οικονομικά κόστη που αυτά συνεπάγονται πολλές φορές μετατρέπουν τη ζωή σας σε εφιάλτη. Με την υποστήριξή μας όλα αυτά θα αποτελέσουν μακρινό παρελθόν.

Ένας κόσμος νομικής κάλυψης εξόδων!

Η Consensus έχει από το 2004 συνεργασία με την καλύτερη νομική πάροχο δικαστικών εξόδων στην Ευρώπη, τον όμιλο «ARAG». Επιλέγοντας την Consensus Insurance για μία ασφάλιση νομικής προστασίας, παίρνετε τον έλεγχο των νομικών και οικονομικών θεμάτων που σας απασχολούν, απαλλάσσοντας τον εαυτό σας από ανησυχίες και έγνοιες και χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύετε μία περιουσία προκειμένου να καλύψετε δικαστικά έξοδα.

Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη νομική πάροχο δικαστικών εξόδων στην Ευρώπη, για τη δική σας ολοκληρωμένη ασφάλιση νομικής προστασίας!

Με την επιλογή ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου νομικής προστασίας μέσω της “ARAG”, μπορείτε να προστατεύσετε νομικά τόσο εσάς όσο και την οικογένειά σας από ενδεχόμενες διεκδικήσεις-διαφορές που μπορεί να προκύψουν στη ζωή σας, είτε από εσάς τους ίδιους είτε από κάποιον άλλο. Από την πλευρά σας, μπορεί να προκύψουν νομικά ζητήματα και διεκδικήσεις είτε από τον ρόλο σας ως καταναλωτή, είτε από την ιδιότητά σας ως ιδιοκτήτης ακινήτου, ως συντάκτης διαθήκης, είτε ως επιχειρηματίας στη δική σας επιχείρηση, είτε ακόμα και από τη θέση του εργαζομένου στην επιχείρηση κάποιου τρίτου.

Πέρα όμως από την νομική κάλυψη που σας παρέχει το συμβόλαιό μας, παράλληλα μπορεί να σταθεί στο πλευρό σας με μία σειρά παροχών, όπως εκπαιδευτικές πηγές και νομικά εργαλεία ικανά να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για καθημερινά νομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούν ή να σας απασχολήσουν στο μέλλον, να κατανοήσετε τα δικαιώματά σας και να κάνετε τις τελικές επιλογές που θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Η ασφάλεια που θα νιώσετε με τη νομική μας κάλυψη θα σας εξασφαλίσει την απαραίτητη ηρεμία προκειμένου να διεκπεραιώσετε όλες σας τις υποθέσεις χωρίς να καταφεύγετε σε κινήσεις αμφιβόλου αποτελέσματος.
Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.