Ασφαλεια Προσωπικου Ατυχηματος Και Καλυψης Αναπηριας

Η εργασία μας είναι αυτή που εξασφαλίζει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την κάλυψη των καθημερινών μας αναγκών. Η προσωρινή ή ολική απώλειά της λόγω ατυχήματος μας αφαιρεί το δικαίωμα ανταπόκρισης στις καθημερινές μας ανάγκες, αν δεν έχουμε φροντίσει να έχουμε ασφάλιση ατυχήματος ή κάλυψης αναπηρίας.

Τι θα γινόταν αν κάποια στιγμή αδυνατούσατε να εργαστείτε πλέον;

Πως θα …

 • κάνατε την μηνιαία πληρωμή του δανείου ή ενοικίου σας;
 • θα μπορούσατε να αντεπεξέλθετε στα έξοδα λειτουργίας του αυτοκινήτου σας;
 • πληρώνατε για τρόφιμα, υποχρεώσεις σε δημόσιες υπηρεσίες και θα καλύπτατε άλλα καθημερινά έξοδα;
 • εξασφαλίζατε την απαιτούμενη εκπαίδευση για τα παιδιά σας;
 • αποταμιεύατε;

Μερικές εύλογες ερωτήσεις που πρέπει να σκεφτείτε. Ενώ είναι υπόθεση ρουτίνας να ασφαλίζει κανείς το αυτοκίνητό του, το σπίτι του, την αστική του ευθύνη και συχνά τη ζωή του, την ίδια στιγμή το συνηθέστερο είναι οι άνθρωποι να μην λαμβάνουν μέτρα για την προστασία του εισοδήματος τους. Ο κύριος λόγος  που εξηγεί αυτή την απάθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να διανοηθεί καν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να του συμβεί.

Επιλέξτε την Consensus για την προσωπική ασφαλιστική εργασιακή σας κάλυψη και προσφέρετε σε εσάς και την οικογένειά σας ένα δίχτυ ασφαλείας ικανό να σας ανακουφίσει εφόρου ζωής

Ένα πλεονέκτημα του να έχετε τη δική σας, προσωπική, ασφάλιση αναπηρίας, σε συνδυασμό με  οποιαδήποτε ομαδική ασφάλιση αναπηρίας και προστασίας του εισοδήματος σας που ο εργοδότης σας μπορεί να σας παρέχει, είναι ότι το προσωπικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο αναπηρίας θα σας ακολουθεί ακόμα και αν αλλάξετε δουλειά. Αντίθετα, το εταιρικό ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αναπηρίας και προστασίας του εισοδήματος σας, θα ακυρωθεί με την αποχώρηση σας από την εταιρεία.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τα εξαρτώμενα από σας πρόσωπα είναι πρώτον, να καταλάβετε τις διαθέσιμες επιλογές ασφάλισης αναπηρίας καθώς επίσης το μέτρο της προστασίας που μπορεί να σας παρασχεθεί πριν από ένα ατύχημα ή σοβαρή ασθένεια πριν αυτή σας συμβεί. Και, δεύτερον, να θέσετε αμέσως έπειτα σε ισχύ   ένα σχέδιο ικανό να σας παράσχει την κρίσιμη στιγμή την αρμόζουσα κάλυψη και οικονομική στήριξη.

Ένας εταιρικός μας συνεργάτης είναι ανά πάσα στιγμή  διαθέσιμος να σας βοηθήσει στην αναθεώρηση της ενδεχομένως ήδη υπάρχουσας κάλυψής σας και να σας προτείνει τρόπους βελτίωσης της προστασίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας γραπτώς με E-mail, τηλεφωνικώς εάν επιθυμείτε ή επισκεφθείτε μας  στις εγκαταστάσεις μας. Μην περιμένετε μέχρι να συμβεί κάτι.

Άλλα ζητήματα προς εξέταση και κατανόηση:

 • Πώς το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ορίζει την αναπηρία; Υπάρχουν τυχόν εξαιρέσεις;
 • Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει τόσο την ασθένεια όσο και το προσωπικό ατύχημα;
 • Θα αναπροσαρμοστεί το επίδομα αναπηρίας μου σε σχέση με τον πληθωρισμό;
 • Μπορεί κανείς να λάβει μειωμένα επιδόματα αναπηρίας στην περίπτωση που εργάζεται μεν αλλά δεν απασχολείται πλήρως ή οι ικανότητες-δυνατότητές του είναι μειωμένες σε σύγκριση με το παρελθόν;
 • Το επίδομα αναπηρίας από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα επηρεάσει τα οφέλη μου από την κοινωνική ασφάλιση και από την αποζημίωση που δικαιούμαι ως εργαζόμενος κ.λπ.;
 • Το ασφάλιστρο μου θα είναι σταθερό ή θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ

Ενημερωθείτε για τα οφέλη της προσωπικής ασφάλισης αναπηρίας και αποφασίστε εγκαίρως να δημιουργήσετε το δικό σας προστατευτικό δίχτυ, πάντα με την έμπειρη καθοδήγησή μας.
Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.