Ασφαλιση Περιουσιας – Διακοπη Λειτουργιας Της Επιχειρησης

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να επιβιώσετε και να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, παρά τις όποιες ζημιές μπορεί να προκληθούν στην επιχείρησή σας από βλάβες ή καταστροφές.

Ασφάλιση ιδιοκτησίας

Η «ασφάλιση ιδιοκτησίας» αποζημιώνει για απώλειες και ζημιές της περιουσίας της επιχείρησης από μια σειρά «κινδύνων» (συμβάντων που οδηγούν σε βλάβη ή καταστροφή). Η ασφάλιση μπορεί να προσφερθεί είτε  με ένα πακέτο ικανό να καλύπτει διαφόρους συνδυασμούς  αιτίων απώλειας περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, είτε ξεχωριστά σε επιμέρους ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα οποία θα καλύπτουν τις εξειδικευμένες σας ανάγκες. Μολονότι οι καλυπτόμενοι κίνδυνοι ποικίλουν  ανάλογα με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα επιλέξετε, γενικότερα αποζημιώνεστε για την επισκευή ή αντικατάσταση αυτών που προκαλούνται από :

  • Φωτιά – συμπεριλαμβάνονται και οι βλάβες από τον καπνό και το νερό που χρησιμοποιείται για να σβηστεί η φωτιά.
  • Καιρός – κεραυνοί, θύελλες, χαλάζι, ανεμοστρόβιλοι, σεισμός.
  • Ζημιές από την έκρηξη των συστημάτων θέρμανσης, υδραυλικών ή των συστημάτων ζεστού νερού.
  • Εκρήξεις.
  • Κατάρρευση οροφής ή τοίχων.
  • Ζημιές από οχήματα.
  • Κλοπή ή διάρρηξη.
  • Βανδαλισμοί και κακόβουλες πράξεις.

Η ασφάλισή μας από κινδύνους και από ενδεχόμενη διακοπή λειτουργίας της επιχείρησής σας, εξασφαλίζει την ιδιοκτησία σας, κατοχυρώνει την πορεία σας προς ένα μέλλον που σας ανήκει.

Ασφάλιση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης

H ασφάλιση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση της επιχείρησης σας όσο είναι και η πυρασφάλεια. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διανοούνται ποτέ να ανοίξουν μια επιχείρηση χωρίς να έχουν ασφαλιστεί για την κάλυψη ζημιών που προκαλούνται από φωτιά και ανεμοθύελλες. Παράλληλα όμως, πάρα πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων παραβλέπουν την αδυναμία διαχείρισης μιας ενδεχόμενης πυρκαγιάς ή άλλης καταστροφής στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης τους. Οι οποίες όμως προσωρινά αχρηστεύονται, αν συμβούν αυτές οι καταστροφές. H κάλυψη της διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης δεν παρέχεται ξεχωριστά αλλά προστίθεται είτε στο ασφαλιστήριο περιουσίας της επιχείρησης είτε συμπεριλαμβάνεται σε ένα πακέτο ασφάλισης.

Μια επιχείρηση που αναγκάζεται να κλείσει τελείως ενόσω οι εγκαταστάσεις της επισκευάζονται, ενδέχεται να υποστεί μεγαλύτερες απώλειες από τους ανταγωνιστές της. Μια γρήγορη επανέναρξη των εργασιών μετά από μια οποιαδήποτε καταστροφή είναι ζωτικής σημασίας.

  1. Η ασφάλιση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης σας αποζημιώνει για την απώλεια εισοδήματος, εάν η εταιρεία σας χρειαστεί να εκκενώσει τις εγκαταστάσεις λόγω των καταστροφών που σχετίζονται με βλάβες που καλύπτονται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτησίας σας, όπως επί παραδείγματι μια πυρκαγιά. Η ασφάλιση διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης καλύπτει και τα κέρδη που θα είχατε εισπράξει με βάση τα οικονομικά στοιχεία της εταιρίας σας, στην περίπτωση που  η καταστροφή δεν είχε συμβεί.
  2. Βεβαιωθείτε ότι τα όρια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας επαρκούν για την κάλυψη της εταιρείας σας για περισσότερο από μερικές ημέρες. Μετά από μια μεγάλη καταστροφή, το πιθανότερο είναι να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος από τον προβλεπόμενο για να επανέλθει πλήρως η επιχείρηση στη προγενέστερη κατάσταση της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Ασφαλιση Περιουσιας – Διακοπη λειτουργιας της επιχειρησης

Ομαδικα Ασφαλιστηρια

Ασφαλιση Αστικης Ευθυνης

Ασφαλιση Μεταφορων

Μην αφήνετε τη φύση να παίζει με την ιδιοκτησία σας. Ασφαλίστε την επιχείρησή σας, ασφαλίστε το παρόν και το μέλλον σας με την εγγύηση της Consensus Insurance Services.
Αναζητάτε την ασφάλιση που σας ταιριάζει;

Επικοινωνήστε με έναν από τους εκπροσώπους μας και συζητήστε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.